SellyHome

Kirjoittakaa meille

Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä

Seinäpaneelit

( tuotteiden määrä: 118 )

Seinäpaneelit

Etkö tiedä kuinka muuttaa seinän ulkoasua kodissasi? Valitse seinäpaneelit! Tämä on uusin trendi seinien koristelemisessa, joka koostuu yksivärisistä tai monivärisistä moduuleista, joiden avulla voit luoda epätavallisia väri- ja geometrisia koostumuksia. Paneelit ovat valmistettuja MDF -huonekalulevystä, vaahtotäytteestä ja kankaasta, jota käytetään pehmustetuissa huonekaluissa. Lisäksi ne ovat erittäin helppo asetettava, ei tarvita erikoistyökaluja, vaan vain liimaa tai erityistä kiinnitysteippiä, joten voi muuttaa huoneiden ulkoasua nopeasti ja helposti.

 

Seinäpaneelit - tapa luoda ainutlaatuinen seinäpinta

Tapetit ja maalit ovat yleisimmin valittuja viimeistelymenetelmiä moderneissa huoneistoissa. Jos välität erikoisesta sisustuksesta, valitse poikkeuksellinen ratkaisu - seinäpaneelit. Näitä tuotteita voidaan käyttää valituissa seinäkappaleissa tilan korostamiseksi mielenkiintoisella tavalla. Paneeleja käytetään myös pinnan suojaamiseen lialta.

Seinäpaneelit ovat pehmeitä ja kestäviä samanaikaisesti. Ne sopivat täydellisesti makuuhuoneisiin - ne voidaan asentaa sängyn yläpuolelle, missä ne toimivat sängynpäätynä. Ne sopivat myös eteiseen. Voit asentaa ne istuimen yläpuolelle. Valitsemalla saman värin penkin verhoiluun ja seinän viimeistelyyn, voit luoda yhtenäisen tilan. Seinäpaneelit sopivat myös lastenhuoneeseen, suoraan sängyn yläpuolelle.

 

Seinäpaneelien ominaisuudet

Koristeellisten toimintojensa lisäksi seinäpaneelit suorittavat myös muita toimintoja. Myös akustiikka on erittäin tärkeää. Paneelit vaimentavat ääniä, poistavat melua ja mahdollistavat huoneiden hiljentämisen, mikä on erittäin tärkeää kerrostalojen asukkaille. Onko naapuri liian äänekäs? Kuuletko liikaa seinän läpi? Seinäpaneelit ovat täydellinen ratkaisu tällaisiin ongelmiin. Paneelit vaimentavat myös ulkopuolisia ääniä (esim. Liikennettä), mikä antaa sinun nukkua hyvin.

Paneelit toimivat sängynpäätynä tai selkänojana, täydellinen kirjan lukemiseen tai television katseluun. Seinäpaneelit ovat myös hyödyllisiä tukena penkille ilman selkänojaa. Suojatoiminto on myös tärkeä. Lastenhuoneissa pehmeä seinä on tärkeä turvaelementti. Voit kiinnittää seinäpaneeleilla sängyn sivun ja selän, jolloin lapset eivät osu seinään nukkuessaan. Seinäpaneelit estävät myös lapsia maalaamasta seiniä.

 

Seinäpaneelit - miten valita?

Kun valitset seinäpaneeleja, keskity ensisijaisesti paneeleiden laatuun ja kiinnitä huomiota materiaaleihin, joista ne ovat valmistettuja. Hyvät paneelit ovat viimeisteltyja huolellisesti ja valmistettuja laadukkaista materiaaleista. Tällaiset paneelit ovat mukavia, kestäviä, mutta myös likaa kestäviä. Oikea kangas säilyttää alkuperäisen värinsä pitkään eikä haalistu auringonvalossa.

Valikoimassamme on monenlaisia värejä ja kokoja. Voit käyttää tummansinisiä malleja tilavassa makuuhuoneessa - ne näyttävät tehokkailta ja luovat yksivärisen pinnan, mutta näyttävät myös hyvältä yhdessä mustien elementtien kanssa.

Jos haluat kirkastaa sisustustasi, valitse keltaiset ja turkoosit mallit. Niistä valmistettu pinta monipuolistaa tilaa mykistetyissä väreissä. Keltainen ja sininen ovat värit, jotka toimivat hyvin käytävällä. Luonnonvalo ei yleensä saavuta tätä tilaa, joten kannattaa käyttää elementtejä, jotka kirkastavat hieman sisustusta.

Pidätkö mieluummin rauhallisista järjestelyistä, esimerkiksi skandinaavisesta tyylistä? Valitse harmaat seinäpaneelit, jotka voidaan yhdistää grafiittiväreihin. Tämä ratkaisu toimii Pohjois -Euroopan tyylistä inspiroiduissa järjestelyissä, mutta myös minimalistisissa tiloissa. Vaimeat värit toimivat hyvin myös pienissä huoneissa, esimerkiksi makuuhuoneessa. Seinäpaneelit muuttavat kotisi! Suuren värivalikoiman ansiosta, voidaan luoda ainutlaatuisia järjestelyjä lukemattomilla tavoilla, jotka sopivat vain sinun tilaasi.

 

pixel