SellyHome

Kirjoittakaa meille

Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus

 

Ostajalla on 30 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa kuluttaja voi perua tilauksen ilman erityistä syytä.

 

Ostajan on ilmoitettava myyjälle peruutusoikeuden käytöstä mahdollisimman pian. Ostajan ilmoituksen myyjälle peruutusoikeuden käytöstä on tehtävä verkosivullamme, sähköpostilla tai puhelimella. Sitten sovitaan miten ostaja aikoo palauta tuote myyjälle.

 

Peruutusoikeutta käytettäessä tuote on palautettava myyjälle 14 päivän kuluessa päivästä, jona ostaja vastaanottaa tuotteen.

 

Myyjän on palautettava koko ostohinta ostajalle 30 päivän kuluessa päivästä, jona myyjä vastaanottaa tuotteen. Palautusoikeus on ostajan vastuulla, ja tavarat on  palautettava samassa kunnossa kuin ne toimitettiin.

 

Asiakas voi peruuttaa tilauksen ilman lisäkustannuksia, kunnes myyjä on lähettänyt tilauksen. Heti kun tilaus on käsitelty, tai jos ostaja ei halua hyväksyä tilausta, myyjällä on oikeus veloittaa ostajalta palautuskustannukset. Jos tilaus on lähetetty, asiakkaan on maksettava 35€ palautuskulut. Kuitenkin jos haluat palauttaa patja, palautuskustannukset ovat joskus korkeampia ja sovitaan niitä aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.

pixel