SellyHome

Kirjoittakaa meille

Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä

Toimitus

 

 

Meillä on hyviä uutisia! SellyHome toimittaa huonekalut ilmaiseksi sinulle! Kun ostat unelmakalusteesi kotiin, tarjoamme ilmaisen toimituksen ilman lisäkustannuksia.

Kaikki yli 199€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Alle 199€ tilauksille toimituskulut ovat 9,99€.

Huonekalut toimitetaan yleensä valittuun noutopisteeseen tai joissakin tapauksissa kotiisi. Kaikki tiedot toimituksesta lähetämme sinulle sähköpostilla. Kuljetuksen aikana voi seurata pakettia, tehdä korjauksen osoitteeseen ja ohjata paketin uudelleen 

Muistutamme myös, että jos et nouda pakettia noutopisteestä ajoissa ja paketti palautuu varastoomme, veloitamme 35€ toimituskulut.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä. Palautuskustannukset ovat 35 euroa. Kuitenkin jos haluat palauttaa patja, palautuskustannukset ovat joskus korkeampia ja sovitaan niitä aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.

 

HUOM.! Jos valitset ilmaisen toimitusvaihtoehdon, muista, että lähetämme sinulle paketteja ulkopuolisen yrityksen GLS:n avulla, ja tähän kuljetusyritykseen kannattaa ottaa yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää toimituksesta. Löydät kaikki tiedot, kuten pakettinumerot, verkkosivustoltamme. 

0€ toimitus!

Jos tarvitset lisätietoja toimituksesta tai jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Haluamme selittää, kuinka helppoa on tilata jotain ja hyötyä ilmaisesta toimituksesta! 

 
 
 
 

pixel